Videos

Meget godt middel som virker mot mit, morr, stokkmaur og stripet borebille

pexels egor kamelev 19781244 scaled

I tillegg til å beskytte treet mot sopp og råte, undertrykker Woodtox et pågående angrep fra treborende insekter. Som et resultat forhindrer det nye insektangrep. Det er et bedre alternativ til Mito og Protox, og anbefales av fagfolk innen skadedyrbekjempelse og hussopp.

Utviklet i Vest

Et bergensk firma, Rentox, utviklet Woodtox trebehandlingen, og med sin sterke ekspertise på sopp- og råteskader har de skapt en virkelig effektiv behandling. Også nordmenn godkjenner dette midlet. Som et resultat har det vist seg å hemme treborende insekter, sopp og råte. Det selges ikke alle fond i Norge med denne godkjenningen.

De forskjellige emballasjer

Som vist på bildet er Woodtox tilgjengelig i sprayflasker med håndpumper, 5-liters kanner, og 20-liters kanner.
kjerringråd mot mott

Sprutbar impregneringsmiddel for tre

Bruk av enkelt verneutstyr, som vernebriller, pustemaske, hansker, og unngå hudeksponering er tilstrekkelig for Woodtox, et av få midler som er godkjent for sprøyting på tre av privatpersoner.

En av Norges fremste eksperter på hussopp anbefalte midlet, i tillegg til å være svært effektivt mot insekter. Nemlig permetrin. Insekter, larver og egg blir utsatt for permetrin under Woodtox-penetrasjon av ubehandlet tre. Kontakt dreper insektene, og de dør.

På grunn av midlets høye sorpsjonshastighet vil det også virke over tid, slik at det stopper nye angrep før de begynner. Woodtox er impregnert med Permetrin, som er et sterkt insektmiddel.

Kan overmales. Overmaling er vanligvis mulig etter 1 time fordi det trekker godt inn i treverket. Dermed vil treverket beskyttes enda bedre, og insekter inni det vil dø, slik at det kan fortsette å virke i mange år. Videre, hvis malingen flasser på et senere tidspunkt.
bottles min

Hvor får man tak i Woodtox?

I mange norske butikker kan Woodtox kjøpes over disk, men på nett kan du få de beste prisene. Så vidt vi vet har Skadedyrproffen.no de beste prisene i Norge.