Videos

Mus i veggene: Hvordan bli kvitt dem

Det kan berolige deg og minimere skadene på hjemmet ditt hvis du vet hvordan du blir kvitt mus i veggen.

En mus er søt. Spesielt hvis de kommer inn i veggene dine, er mus skadedyr. En infestasjon av mus kan spre seg raskt med en hunnmus som føder 5 til 10 kull per år. Det vil være betydelige strukturelle skader på strukturen til en bygning hvis mus tygger på fundamentet, møbler og til og med elektriske ledninger. Dessuten kan de bære lus, lopper eller flått inn i huset ditt, samt forurense maten din.

La oss ta en titt på noen ofte stilte spørsmål om museproblemer i hjemmet, samt hvordan du kan forhindre at mus kommer inn i veggene dine i fremtiden. For å få umiddelbar hjelp, ta kontakt med et topp skadedyrbekjempelsesfirma:

Hjemmet mitt er infisert av mus.Hvordan kom de inn?

En infestasjon av mus betyr ikke nødvendigvis et skittent eller nedslitt hjem. Når utetemperaturen synker, kan mus søke mat, varme og ly i enhver bygning. Ulike inngangspunkter som sprekker i fundamenter, hull i sidespor og hull rundt vinduer og dører kan brukes av gnagere.
Kan mus klatre på vegger?

Det er uheldig at både mus og rotter er utmerkede klatrere, og de kan til og med bestige en vertikal overflate rett opp. Videre er de i stand til å hoppe opp til 18 tommer og er i stand til å skli gjennom overraskende små sprekker og hull, noe som gjør dem vanskelige å fange.
GettyImages 170616699 57dee9935f9b58651650ef78
Er det mus i veggene mine?Hvordan kan jeg fortelle det?

De mørkeste, ubebodde områdene i hjemmet ditt, som krypkjeller, luftkanaler og vegghuler, er de mest sannsynlige stedene for mus å bo. I tillegg forblir de vanligvis skjult i dagslys, så det kan hende du ikke en gang ser en mus før du allerede har fått et angrep. Museproblemer kan vise noen av disse tegnene.

Lyd av rasling eller riper i veggene eller under gulvbordene
Et lite hull i en matbeholder, et gammelt stoff eller en pappeske
Frølignende dråper som ser ut som små, mørke frø
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Reder laget av myke, strimlede materialer under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.
På støvete gulv kan fot- og haleavtrykk sees

Du kan finne disse skiltene hvor som helst hvor maten er lagret, inkludert kjeller, kjeller, loft, krypkjeller og andre bortgjemte steder.
Hva du kan gjøre for å bli kvitt mus i vegger

Slik blir du kvitt mus i vegger hvis du har funnet ut at du har et museproblem.
Set Traps

For skadedyrbekjempelse av gnagere er musefeller fortsatt den mest effektive metoden. I motsetning til gift-agnfeller, er snapfeller dødelige og dreper mus umiddelbart. Det er ingen vits i at veggene dine forfaller og dør av mus. Du kan bruke peanøttsmør som agn for å lage musefeller og plassere dem langs vegger der du mistenker at det bor mus. Å sette en felle rett ved hullet kan være svaret hvis mus fortsetter å unnvike feller plassert ute i det fri.
Ring en utrydder

Du bør sannsynligvis ikke bore flere hull før du kontakter en skadedyrbekjemper hvis du har et museangrep. Du kan stole på at disse selskapene får musene ut av veggene dine med minst mulig skade på hjemmet ditt fordi de vet hva de gjør. Å oppdage og forsegle mulige inngangspunkter kan også hjelpe deg med å forhindre nye angrep.